Bistro ’t Schippersrijk

Bistro ’t Schippersrijk

Hét a-la-carte restaurant aan het Uitgeestermeer

Kom langs en beleef onze gezellige sfeer aan ’t Uitgeestermeer! Een ongedwongen sfeer waar goed eten, lekker zitten en persoonlijke service op de absolute nummer één staan.
Bootverhuur Het Uitgeestermeer

Bootverhuur Het Uitgeestermeer

Zelf de handen aan het roer

Wil je Uitgeest en de omgeving vanaf het water ontdekken? Geniet dan samen met jouw familie, vrienden of collega’s van het Uitgeestermeer!
Caribbean Bar

Caribbean Bar

Feest aan het water

In de sfeervolle Caribbean Bar kun je terecht voor een spetterend feest aan het water. Maak gebruik van één van de aantrekkelijke arrangementen om het feest compleet te maken!
Fietsverhuur Uitgeest

Fietsverhuur Uitgeest

Op ontdekkingstocht in de omgeving

Het Uitgeestermeer en de omgeving kennen veel mooie natuurgebieden. Wat dacht je van een historische tocht met een bezoek aan de Stelling van Amsterdam? Of de Pontjesroute?
Jelle Eiling

Jelle Eiling

Scheepstimmerwerk van Jelle Eiling

Heb je een nieuw teak dek nodig of kan het interieur van jouw boot wel een opknapbeurt gebruiken? Voor scheepstimmerwerk en interieurtimmerwerk is Jelle Eiling de aangewezen timmerman!
Lekker aan de Haven

Lekker aan de Haven

Relaxen bij Lekker aan de Haven

Op het terrein van Watersportcentrum Uitgeest straalt het sfeervolle, petit café Lekker aan de Haven. Mike Hopman heet havengasten hier op warme wijze welkom met heerlijke versnaperingen en een lach op zijn gezicht.
MeerParel

MeerParel

Sfeer aan het meer

De mooiste vakantieplek voor het hele gezin: de MeerParel. Met een terras aan het water kies je voor een prachtig uitzicht en een comfortabel verblijf.
Zeilmakerij De Weers

Zeilmakerij De Weers

De expert in scheepszeilen

Al ruim 35 jaar is Zeilmakerij De Weers het adres voor zeer snelle zeilen. Watersporters kunnen hier aanvullend terecht voor de buiskappen voor zeilschepen en kappen voor motorschepen of sloepen.
Zeilschool Het Uitgeestermeer

Zeilschool Het Uitgeestermeer

Pret op het water

Voor leuke activiteiten op en aan het water ga je naar Zeilschool Het Uitgeestermeer! Het enthousiaste team met gecertificeerde instructeurs leert jong en oud zeilen én surfen.