Veilige zomerstalling

Wil je jouw boot in de zomer ook veilig en professioneel stallen? Jachthaven Uitgeest biedt een zomerstalling voor jouw boot. 

Zomerstalling in het water

In boxen van 7 tot 12 meter of in een box tot 12 meter kan je jouw boot stallen aan de buitensteigers. Een aantal plaatsen vind je in de binnenhaven en een aantal in de buitenhaven, afhankelijk van de maat van de ligplaats. Een aantal ligplaatsen zijn voorzien van een kortere of langere zijsteiger en een deel is zonder zijsteiger. 

Een zwerfplek voor je boot?

Is er voor jouw boot geen passende ligplaats? Dan bieden wij een zwerfplek aan. Een zwerfplek is te groot voor de boot, maar hier ligt de boot wel veilig.

De zomerstalling in het water is van 1 april tot 30 september. Maakt u slechts gedeeltelijk gebruik van deze stallingsperiode dan maken wij eventueel een herberekening.

Wel zomer maar geen winterstalling?

De gratis hijsdagen zijn dit jaar op 31 maart en 9 april. U dient zich deze keer wel per mail aan te melden voor woensdag 5 april.

Zomerstalling aanvragen

Stalling voor kleine boten

Naast onze zomerstalling in het water, bieden wij ook plekken op het "voorland" aan. Dit is een ideale plaats voor een kleinere, open boot met staande mast. Ook bieden we stallingsplekken in de loods aan voor kleinere, open boten of rubberboten. De grotere speedboot past hier ook.

Zomerstalling op de kant

Voor de stallingsplekken op het land kan er gebruik gemaakt worden van één van de verschillende hellingen. Graag willen wij je er op wijzen dat de hele helling door meerdere partijen gebruikt kan worden. In de zomerperiode zijn de loodsen geopend van 08.30 uur tot 22.00 uur. De zomerstalling in de loods is van 15 april tot 15 september, voor en na die tijd kan je jouw boot niet meer gebruiken.

Suc9623 scaled