Passanten

Passanten zijn van harte welkom bij Jachthaven Uitgeest. Ontdek de prachtige omgeving vanuit onze jachthaven, zowel met de boot als met de camper.

Passantenplek voor boten

Kom je het Uitgeestermeer verkennen? Dan is een passantenplek op onze jachthaven dé perfecte uitvalsbasis. Leg de boot aan op één van de passantenplekken van Jachthaven Uitgeest.

De passantenplekken liggen verspreid over de haven op mooie plekjes. Deze passantenplekken worden door één van onze medewerkers toegewezen.

Reserveer jouw passantenplek bij Jachthaven Uitgeest gemakkelijk online! Na het boeken ontvang je van ons een code voor het toiletgebouw en voor de gratis WiFi via de mail.

LET OP CAMPERS MOETEN DE LINK CAMPERPLAATS BOEKEN GEBRUIKEN. Als u de verkeerde link gebruikt kan het zijn dat u geen plek heeft.

Camperplaatsen Jachthaven Uitgeest

Wanneer je met de camper naar Uitgeest komt, kan je heerlijk verblijven op onze camperplaatsen. Je overnacht hier met uitzicht op de prachtige jachthaven. Maak gebruik van de moderne toiletgebouwen, de wasserette en de stortplaats voor het chemisch toilet. De ruime camperplaatsen bij het water hebben een elektriciteitspunt en een goed toegankelijk watertappunt. 

Reserveer gemakkelijk voor aankomst jouw camperplaats bij onze jachthaven. Tijdens jouw bezoek hoef je dan niet meer naar het havenkantoor te lopen. Voer je kenteken en de lengte van de camper in tijdens het reserveren. Na het boeken ontvang je een mail met de code van het toiletgebouw en van de gratis WiFi. Ook de toegangscode van het terrein zit hierbij.

Voor het boeken van een camperplaats klik :     Camperplaats boeken

Voor het boeken van een passantenplek klik: Bootovernachting boeken

Jachthaven banner