Vakantie aan het meer

Kan tijdens jouw vakantie waterpret niet ontbreken? Dan is De MeerParel jouw ultieme vakantieadres. In heerlijke vakantiewoningen aan het water kom je helemaal tot rust. Vanuit je vakantiewoning geniet je van een ontspannen dag op het water. 

Vakantiewoning aan het water

De vakantiewoningen aan het Uitgeestermeer zijn voorzien van een eigen parkeerplaats, gratis WiFi en kindvriendelijke faciliteiten. De vakantieappartementen op de eerste verdieping zijn daarnaast ook ideaal met kinderen. Hier genieten jullie van uitzicht op het water, zonder dat de kinderen in de buurt van het water kunnen komen. Ook hebben we een vakantiewoning beschikbaar voor mindervaliden.

Houseboats op het water

Ben je een echte waterliefhebber en wil je niet alleen vakantie vieren aan het water, maar echt óp het water? Ervaar een overnachting op een boot, maar dan in alle luxe in één van onze houseboats. Deze boten liggen in de jachthaven met volledig uitzicht op het meer.

Een aantal vakantiewoningen van De MeerParel hebben ook een eigen aanlegsteiger voor de boot. Hier kan je dus een (kleine)boot aanleggen naast je vakantieverblijf. 

Combineer een bezoek aan de jachthaven met een verblijf bij De MeerParel voor aantrekkelijke kortingen.

Bekijk de vakantiewoningen

Oostergeest 4 1