Watersportcentrum Uitgeest

Jachthaven Uitgeest, gelegen op het terrein van Watersportcentrum Uitgeest, biedt veel faciliteiten! Hier hoef je je niet snel te vervelen.

Bistro ’t Schippersrijk

Bistro ’t Schippersrijk

Hét a-la-carte restaurant

Kom langs en beleef onze gezellige sfeer aan ’t Uitgeestermeer! Een ongedwongen sfeer met goed eten, lekker zitten en persoonlijke service.
Bootverhuur Het Uitgeestermeer

Bootverhuur Het Uitgeestermeer

Zelf de handen aan het roer

Wil je Uitgeest en de omgeving vanaf het water ontdekken? Geniet dan samen met jouw familie, vrienden of collega’s van het Uitgeestermeer!
Lekker aan de Haven

Lekker aan de Haven

Relaxen aan het water

Het sfeervolle, petit café Lekker aan de Haven heet havengasten hier op warme wijze welkom met heerlijke versnaperingen en gezelligheid.
Zeilschool Het Uitgeestermeer

Zeilschool Het Uitgeestermeer

Pret op het water

Voor leuke activiteiten op en aan het water ga je naar Zeilschool Het Uitgeestermeer! Het enthousiaste team met gecertificeerde instructeurs leert je zeilen én surfen.
Zeilmakerij De Weers

Zeilmakerij De Weers

De expert in scheepszeilen

Al ruim 35 jaar is Zeilmakerij De Weers hét adres voor zeer snelle zeilen en voor buiskappen voor zeilschepen en kappen voor motorschepen of sloepen.
Fietsverhuur Uitgeest

Fietsverhuur Uitgeest

Ga op ontdekkingstocht

Het Uitgeestermeer en de omgeving kennen veel mooie natuurgebieden. Of wat dacht je van een historische tocht via de Pontjesroute?
Caribbean Bar

Caribbean Bar

Feest aan het water

In de sfeervolle Caribbean Bar kun je terecht voor een spetterend feest aan het water. Maak gebruik van één van de aantrekkelijke arrangementen om het feest compleet te maken!
Jelle Eiling

Jelle Eiling

Scheepstimmerwerk

Heb je een nieuw teak dek nodig of kan het interieur van jouw boot wel een opknapbeurt gebruiken? Voor scheepstimmerwerk en interieurtimmerwerk zit je goed!